English site
Aktuelt
Nyheter
Ledere
Forum
Prosjekter
Tips og Råd
Bli involvertBasics Computer System
Av: Vidar Michael Klepp  Mandag 13. februar 2006  Tilbake

Bilde # 20

Prosjektene i basics går sin gang, og arbeidet stabeliseres, noen prosjekter blir ferdig tilbakebetalt og avsluttet, noen nye prosjekter startes med entusiasme og pågangsmot. Noen utfordringer dukker også opp, som f.eks når...

...været slår seg vrangt, eller musene ødelegger avlingene på risfeltene, da er det ikke så greit å være jordbruker med ris som levebrød. Vell, utfordringer hører med til livets realiteter, og vi må lære oss å håndtere dem. En av våre utfordringer, som vi også har nevnt tidligere er at vi trenger et data system som kan håndtere prosjektene som pågår til enhver tid, og som kan hjelpe oss å holde bedre orden og oversikt, også over landegrensene. Derfor har jeg den siste tiden brukt mye tid på å lage et egnet database program som kan brukes til nettopp dette. Tusen ting å tenke på for at en skal få med seg all nødvendig og viktig informasjon. Personlige opplysninger, business idèer, kosnader og stipulerte intekter, referanser, garantører, tilbakebetalingsplaner osv. Det er enda endel som gjenstår, men det går jo hele tiden fremover, litt etter litt, sakte men sikkert, og forhåpentligvis vil det være klart til bruk om ikke så alt forlenge.

Tiden går utrolig fort når en har det gøy, heter det, og det merker vi godt her i Manila. Nå er det allerede på tide å tenke hjemmover til Norge og gamlelandet. Forberede seg på temperaturforskjeller og kulturforskjeller. Helt i slutten på mars måned, regner vi med å lande på Flesland igjen, etter en spennende tid på Stillehavsøyene.


Basics.no Org.nr.: 987 838 590
Postadresse: postboks 23 Kråkenes 5896 BERGEN
Telefon: 55 98 78 00 E-post: post@basics.no
Bankgiro: 9791 10 39153
Designsentralen | Designer1