English site
Aktuelt
Nyheter
Ledere
Forum
Prosjekter
Tips og Råd
Bli involvertLanseringen!
Av: Vidar Michael Klepp  Onsdag 23. november 2005  Tilbake

Bilde # 15

Planleggingen rundt Botica sa Church faller på plass litt etter litt, og selv om ikke alt enda er helt i boks, arbeider vi videre. I provinsen Bulacan litt nordøst for Manila i byen St. Maria ble det derfor...

...denne uken holdt en presentasjon av konseptet. Dagen startet med frokost klokken 05.00, og allerede en time senere hadde vi pukket opp våre samarbeidsparnere, og var på veg nordover. Det tar alltid lang tid å komme seg ut av Manila, men vi var heldige å rakk nesten ut av byen før color-codingen begynte (en dag i uken må bilen stå). Nå var vi veldig tidlig ute, og allerede en time før vår planlagte møte, var vi på plass. Som bildet viser ble det tid for en tur i byen. Møtet er satt!! Vi sitter litt i bakgrunnen, og styreformannen i styret starter med møtereferatet fra forrige møte. Rundt bordet sitter et tjuetalls ledere og pastorer som representerer distrikter med 20-30 andre ledere, dvs 5-600 menigheter og kansje 30.000 personer. Her sitter vi klare til å presentere vår basics. Etter to kopper kaffe og halvannen times venting er det vår tur - Lederne liker det de hører og mange spørsmål stilles. Etter møtet inviteres vi til distriktene for nye presentasjoner. Første kontakt er satt, og Botica sa Church er lansert.

Vi fryder og gleder oss på veg hjem. Turen går fort, vi er så vidt innenfor color-codingens tidsfrister, og etter drøye to timer sitter vi hjemme i stua. Dagen har vært vellykket. Det er et stort og spennende arbeid vi er med på, og behovet for vår hjelp er virkelig tilstedet. Det er nå det plutselig slår meg; Er vi klar til å ta trøkket...?


Basics.no Org.nr.: 987 838 590
Postadresse: postboks 23 Kråkenes 5896 BERGEN
Telefon: 55 98 78 00 E-post: post@basics.no
Bankgiro: 9791 10 39153
Designsentralen | Designer1