English site
Aktuelt
Nyheter
Ledere
Forum
Prosjekter
Tips og Råd
Bli involvertBilde # 24
Rebekka K. og Lars H. SKui
Presentasjon av organisasjonen

År 2001 var et vendepunkt for undertegnede. En bestemmelse med å gjøre noe med livet, sette fokus på hva Gud ville og rette dette engasjement gjennom vår lokale menighet, var spiren til Basics. Utgangspunktet var å bruke ferien, som vanligvis går til charterreiser, til noe mer fornuftig. Det var her Basics fikk sin misjon.

I tillegg gikk jeg lenge gått med en idé om hvordan man kan sette penger i bevegelse for å utradere fattigdom. Men her var det tilløp til frustrasjon, fordi det som oftest førte til for mye prat og for lite handling.

Derfor besluttet vi å gjøre noe:

Basics ble født!

I dag består basics av et styre (egen link for presentasjon av styret), en administrasjon og et knippe arbeidere på de ulike verdensstrøk vi er representert.

Her i Norge er Basics sitt kjerneteam lokalisert rundt 3 familier. Familiene Klepp, Nybakken og Skui driver arbeidet her i Bergen, mens familiene Cederstam og Tronrud ser til arbeidet på Filipinene. På filipinene har vi også 7 supervisors som bistår oss i det daglige arbeidet. Mer informasjon ser du under vår presentasjon av medarbeidere.

Lars H. SkuiBasics.no Org.nr.: 987 838 590
Postadresse: postboks 23 Kråkenes 5896 BERGEN
Telefon: 55 98 78 00 E-post: post@basics.no
Bankgiro: 9791 10 39153
Designsentralen | Designer1